maanantai 18. marraskuuta 2019

Työssäoppiminen - Granit

Viime viikolla alkoi kauan odotettu ensimmäinen työssäoppimisjakso. Granit sai alkunsa keväällä 1996 Sundbybergissä. Anett Jorméus ja Susanne Liljenberg halusivat tehdä elämästään yksinkertaisempaa ja saada lisää aikaa elämästä nauttimiseen. Tälle ajatukselle rakennettiin life style -yritys, jonka erikoisalaa ovat käytännöllisyys ja säilytysratkaisut. Valikoimaan kuuluvat mm. piensisustustuotteet, säilytysratkaisut, keittiötavarat, valaisimet ja viherkasvit.
Myymälämme sijaitsee juuri avatussa Mall of Tripla kauppakeskuksessa Pasilassa. Myymälä on erittäin vilkas ja vauhdikasta menoa lisäävät lukuisat kauppakeskuksessa järjestettävät teema päivät, kuten Joulukauden avaus joka toi tuhansia ihmisiä lauantaina Triplaan.

Ensimmäinen viikko vierähti käyntiin vauhdikkaasti. Pääsin nopeasti kiinni myymälän rytmiin ja tapoihin.

Mukana huippu tiimissä


Granitissa on todella hyvä tiimihenki ja koen, että minut otettiin avosylin vastaan. Työssäoppimis suunnitelmaani kuuluu myymälätyön lisäksi vahvasti visualistin työt. Mentorinani toimii myymälämme apualismyymäläpäällikkö Erno, jolta löytyy vuosien kokemus visualistin työstä. Ensimmäisellä viikolla pääsinkin jo heti toteuttamaan uusia esillepanoja keittiö alueelle.


Pöytä puhtaaksi.
Granit tyyliin esillepano saa olla hieman "sinne päin".
Pääsin suunnittelemaan uudet pöytäesillepanot keittiöön.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti