maanantai 9. joulukuuta 2019

Granit Care - Sydän paremmalle maailmalle

Viime viikolla aloitimme työviikon tuttuun tapaan kuorman vastaan otolla ja sen purulla. Kaupan alalla tavaraa tulee ja menee, tästä syystä päätinkin tällä viikolla perehtyä paremmin Granitin sitoumuksiin kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Granit Care - Kriteerit


mm. seuraaviin kriteereihin Granit on sitoutunut 
  • Granit käyttää osassa tuotteisaan kierrätysmateriaaleja. Esimerkkinä on valmistettu käytetyistä  autonrenkaista koreja sekä muovipulloista mattoja.
  • Valikoimista löytyvät, myös kompostoitavat kahvikapselit ja tiskirätit.
  • KRAV - merkitty tuote on luomutuote ja paljon enemmän. Luomu tarkoittaa, että valmistukseen tai kasvatukseen ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita, lannoitteita, geenimuunneltuja kasveja tai eläimiä.
  • Better Cotton Initiative on kunnianhimoinen hanke, jonka tarkoituksena on muuttaa perinteisen puuvillan viljelyn tarkoitusta. Painotetaan veden vähentämistä ja kemikaalien kulutusta tuotannossa.
Lisää voi käydä lukemassa  Granit Care -kriteerit


Annetaan naisten loistaa


Granitin luojat Anett ja Susanne ovat osoittaneet maailmalle, että naisenergialla mikä tahansa on mahdollista. Tämä tehokaksikko on loistava osoitus menestyneistä naisyrittäjistä, jotka haluavat myös tsempata muita naisia eteenpäin ja kohti parempaa elämää. Granit on sitoutunut tukemaan hankkeita, jotka edistävät kestävän yhteiskunnan rakentamista. 


Kuva Granitin sivuilta.

Granit tukee Solar Sahelis - hanketta, jossa Intian Rajasthanin maaseudun naisia koulutetaan myymään aurinkokennovalaisimia heidän naapureilleen ja naapurikyliin. He saavat palkkaa, jonka ansiosta heidän asemansa perheessä ja yhteiskunnassa on vankempi. Palkan avulla he voivat tarjota lapsilleen koulutuksen. 

Kuva Granitin sivuilta.
Granit tekee siis paljon hyvää ja he ottavat, myös vastuunsa paremman maailman puolesta. Nämä arvot olivat minulle erityisen tärkeitä harjoittelupaikkaani valitessani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti